ACB Lliga Endesa

Toca refer-se

El MoraBanc Andorra rep l’UCAM Múrcia amb l’objectiu de mantenir el Poliesportiu imbatut a la Lliga ACB

Toca refer-se

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé sense temps per refer-se de la primera derrota com a local aquesta temporada en competició europea, el MoraBanc Andorra afronta una nova jornada de la Lliga Endesa contra l’UCAM Múrcia amb l’objectiu de mantenir-se invicte a casa al torneig de la regularitat. No serà fàcil, ja que els murcians són un conjunt fort físicament, i que tot i no haver començat gaire bé (sumen tres derrotes seguides) serà un dels rivals directes dels tricolors per aconseguir els objectius d’intentar ser a la Copa del Rei i al play-off.

De cara al matx d’aquesta tarda, el tècnic ajudant dels tricolors, David Eudal, espera “un equip molt dur amb jugadors molt físics i amb d’altres de molta qualitat”. A més, va afegir que “fins ara han tingut partits pràcticament guanyats, té moltes armes i fins ara és l’únic que ha guanyat el Saragossa”. També va mostrar-se en la mateixa línia Nacho Llovet, que va declarar que “cada partit a l’ACB és dur, haurem de donar el nostre màxim, i l’UCAM té grans jugadors i vindran aquí a mossegar.

Pel que fa als aspectes a millorar per endur-se el triomf, Eudal va assenyalar que “hem de recuperar el to defensiu que vam perdre contra el Promitheas. Contra ells ens vam sentir dominats, avui hem de dominar nosaltres i tot passa per les nostres defenses”. En aquest sentit, Llovet va destacar que “hem de ser compactes en defensa perquè això farà que després tinguem el ritme necessari i ens passem bé la pilota”, i va afegir que “hem de millorar la regularitat, quan no tenim una bona ratxa en atac, ho paguem una mica al darrere, o potser quan ens anoten i ens posen ritme ens costa anotar a nosaltres”, i va cloure que “des d’una bona defensa ve un bon a atac, i des d’un bon atac ve la motivació per fer una bona defensa, hem d’intentar mantenir la regulartitat durant tot el partit perquè tenim molts minuts bons en tots els duels que hem jugat”.

PRIMER PARTIT SENSE JELÍNEK

El d’avui serà el primer duel sense David Jelínek després de la fractura de costella que va fer-se dimecres contra el Patras. Sobre la seva baixa (estarà un mes fora), David Eudal va manifestar que “els altres han de fer un pas endavant, i els exteriors han d’aprofitar que hi ha un jugador menys i que les rotacions seran més llargues”, i va afegir que “el David és un gran tirador, però tenim jugadors per suplir aquestes mancances”.

AMB SIS TRIOMFS

Els tricolors dominen en els precedents contra l’UCAM ANDORRA LA VELLA. El d’avui serà el desè partit entre MoraBanc Andorra i UCAM Múrcia que es disputa al Poliesportiu, i els tricolors tenen la història a favor, ja que han guanyat sis dels nou duels jugats fins al moment. L’últim d’aquests va ser la temporada passada per un ajustat 78-76 després d’una cistella final del llavors capità Oliver Stevic. Les últimes victòries del Múrcia al país van ser els cursos 2014-2015 i 2015-2016, les dues primeres campanyes dels tricolors a l’ACB en aquesta segona etapa a l’elit del bàsquet espanyol.

tracking