L'última vegadaARXIU

Aquest mes farà 22 anys de la darrera visita de l’FC Andorra a l’FC Barcelona B en partit oficial. Va ser a la temporada 97-98 i, en la jornada 14, l’equip tricolor dirigit per José María Sánchez Iglesias va perdre al Mini Estadi per 2 a 1. L’actual seleccionador, Koldo Àlvarez de Eulate, defensava la porteria tricolor i va evitar amb una gran actuació que la derrota fos més voluminosa. El jugador del Barça B Miguel Ángel Lozano amb trajectòria posterior al país a les files de l’Ordino va fallar un penal als 20 minuts i poc després Juanjo Carricondo, de penal molt dubtós, va marcar el primer gol. Pepín va fer el segon del filial blaugrana fregant la mitja hora de partit i Armand Godoy, al minut 85, va retallar distàncies. El tècnic, Sánchez Iglesias, va alinear aquell dia un onze format per Koldo, Álex Godoy, Ilde Lima, Sánchez, Salcedo, Sivera, Lucendo, Armand Godoy, Emiliano, Richard Imbernón i Juli Sánchez. A la segona part van entrar al terreny de joc Perarnau, Manolo Jiménez i Joao Ramalho. Evidentment, no va ser només la darrera visita al Barça B de l’FC Andorra, sinó la darrera temporada dels tricolors a Segona divisió B fins al present curs. Una temporada difícil amb el descens a tercera i on el conjunt andorrà va finalitzar últim classificat amb només 7 punts, producte d’una sola victòria -aconseguida la penúltima jornada al Comunal davant el Gandia per 2 a 1-, tres empats i 33 derrotes.