La federació rebutja la impugnació del CE Andratx

Els balears decideixen avui si segueixen endavant amb el recurs

La federació rebutja la impugnació del CE AndratxF. GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comitè de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol va desestimar ahir la impugnació de l’eliminatòria de Copa del Rei entre l’FC Andorra i el CE Andratx que va presentar el conjunt balear. Els illencs al·legaven que segons el reglament del torneig del KO, en aquesta ronda prèvia s’havien d’enfrontar equips de Tercera Divisió, però la federació finalment ha decidit no acceptar el recurs.

La junta directiva del CE Andratx havia de mantenir una reunió ahir a la nit, i entre aquesta trobada i la jornada d’avui decidirà si segueix endavant amb la impugnació i si dirigeix un recurs a la instància superior de la Federació Espanyola, el comitè d’apel·lació. De moment, però, i a falta que els balears aclareixin la seva posició, el partit de la prèvia de la Copa del Rei entre l’FC Andorra i l’Andratx es disputarà dimecres 13 de novembre a Prada de Moles. Falta per saber encara quin serà l’horari del matx, que, en principi, es jugarà a les set de la tarda o a les nou de la nit a l’estadi encampadà.

PIQUÉ VEURÀ EL DUEL CONTRA L'FC BARCELONA B

El propietari de l’FC Andor­ra, Gerard Piqué, anirà diumenge a l’Estadi Johan Cruyff per veure el duel entre tricolors i Barça B, segons va explicar dimecres a la nit a El Larguero, de la Cadena SER. Piqué va explicar que “tindré el cor dividit”, i va afegir que “serè políticament correcte a la graderia”.

tracking