EUROCUP

“Hi ha hagut matx fins al minut 25”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navar­ro, va arribar capcot a la sala de premsa del Poliesportiu després de la derrota contra el Promitheas Patras. El tècnic va manifestar que “no hem fet un mal treball fins a la meitat del tercer quart, quan hem tingut dos o tres mals tirs, ells han pogut córrer i llavors hem tingut problemes en el balanç defensiu i això ha canviat el partit”, i va destacar que “hi ha hagut un duel fins al minut 25 i un altre a partir de llavors”.

A més, el basc va manifestar que “ells han fet moltes coses bé per fer-nos tirar malament i precipitar-nos”. De fet, l’equip va intentar ahir menys de 20 triples, concretament 18, un fet gens habitual, i Navarro va assenyalar que “han fet una molt bona defensa, a més, hem trobat a faltar Walker, que no ha tingut el seu millor partit, i Jelínek, que són els dos millors tiradors que tenim”. Precisament sobre l’escorta txec i la seva lesió al primer quart, va declarar que creu “que no podrà jugar durant una temporada i hem de fer que David Walker faci un pas endavant”.

Sobre la manca de regularitat de l’equip durant els partits, el tècnic va assenyalar que tenen “molts jugadors nous i podem jugar amb registres molt diferents en atac i en defensa, i per això es necessita temps, però no tenim temps per fer-ho entrenant i ho estem fent jugant”. Per últim, Ibon Navarro va referir-se a la situació de l’equip a l’Eurocup i va destacar que tenen “el mateix balanç que la temporada passada i hem d’anar partit a partit”, i va cloure que creu “que encara trobarem moltes sorpreses, i el que hem de fer és millorar i saber com jugar contra el Múrcia”.

JUGADOR

Dejan Todorovic

"MILLORAR, MILLORAR, MILLORAR"

L’aler serbi va assegurar que “ho han ficat tot, també tirs difícils, i hem de mirar endavant”. Sobre la situació de l’equip a Europa un cop tancada la primera volta va declarar que tenen “moltes opcions de passar de ronda, però ens falta un treball difícil”, i va cloure que “millorar, millorar i millorar, hem de tenir el cap fred i pensar en el següent partit”.

tracking