L'equip de la federació obté un or i tres bronzes a Barcelona

L'equip de la federació obté un or i tres bronzes a BarcelonaFANDJUDO

L’equip de la federació va penjar-se quatre medalles al Campionat de Catalunya absolut de judo que es va celebrar al pavelló Llars Mundet de Barcelona. La millor actuació la va signar Francisco Pérez en la categoria de més de 100 quilos, ja que es va endur la medalla d’or després d’un torneig immaculat en què va guanyar els seus quatre combats per ippon i va proclamar-se campió amb contundència.

A més de l’or de Francsico Pérez, les altres tres medalles de l’equip de la federació van ser els tres bronzes que van obtenir Joel Rossell, Fabian Ramos i Alda Babi. Rossell va tancar el podi dintre de la categoria de menys de 66 quilos, Ramos ho va fer entre els lluitadors de menys de 73 quilos i Babi va finalitzar en tercera posició dintre de la categoria de menys de 52 quilos.

La delegació de la Fandjudo la van completar Pere Armenta, Marc Reig, Karim Nsir i Lia Povedano, que no van poder pujar al podi tot i fer una actuació positiva amb bons combats.