el vestidor

“Hem regalat la primera part”

“Hem regalat la primera part”ACB PHOTO/F. RUSO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro va tenir clar des d’un principi, i ho va anar repetint al llarg de la roda de premsa, quina va ser la clau de la derrota d’ahir a la pista del Coosur Reial Betis. “Marxem amb la sensació d'haver regalat la primera part”, va començar explicant l’entrenador del MoraBanc, que afegia que “la diferència amb la qual hem arribat al descans ha fet justícia a l'energia amb què ha jugat un equip i un altre”. El basc va aprofundir parlant del rebot, en el qual el conjunt tricolor no va estar fi davant el pitjor equip en aquest aspecte de l’ACB. “Ja sabíem que es venia parlant de la lluita pel rebot durant la setmana i la nostra falta d'energia, compromís i lluita en el rebot, tant defensiu com ofensiu, ens ha passat molta factura”, va assenyalar.

Amb tot, Ibon es va mostrar satisfet per la feina dels seus jugadors a la segona part, de la qual va acabar content, però “ja era una mica tard”. Tot i això, va puntualitzar que “hem tingut alguna opció però ha aparegut el talent dels jugadors del Betis per mantenir-nos a ratlla i assegurar la victòria”. El tècnic també va criticar l’errada de “rookie” de Jeremy Senglin amb l’antiesportiva al tram final, deixant clar a l’hora que “no ha estat la jugada decisiva”.

EL RIVAL

Curro Segura

“HEM FET QUE EL MORABANC NO ESTIGUI CÒMODE”

L'entrenador del Reial Betis estava força satisfet, tot i el patiment, per la victòria del seu equip. “Hem estat capaços d’incomodar el MoraBanc i amb la nostra energia i concentració hem rebaixat el seu percentatge de tir”. Per a Segura “hem sabut defensar la diferència aconseguida perquè la victòria es quedés aquí”. El tècnic verd-i-blanc es va felicitar per l’actuació d’AJ Slaughter. “Ha estat molt bé -27 punts-, però altres dies ho faran altres”.

JUGADORS

David Jelinek

“NO HEM FET PROU PER PODER GUANYAR”

L’aler txec va reconèixer que d’aquestes derrotes s’ha de treure una lliçó i aprendre. "Hem lluitat fins al final però no n'hem tingut prou per aconseguir la victòria”. El sentir del vestidor és que “la diferència s'ha fet a la primera part".

Dejan Todorovic

“HEM COMENÇAT SETNSE ENERGIA I NO SÉ PER QUÈ”

L’aler bosni no s’explicava l’inici de l’equip. “Hem començat sense energia i no sé per què”. Todo va afegir que "hem de treballar perquè no ens passi el que ens ha passat a la primera part" i va subratllar que “els detalls ens han fet perdre”.

tracking