ACB LLIGA ENDESA

El MoraBanc, amb confiança per assolir el primer triomf fora a l'ACB

Els tricolors, amb tots els efectius disponibles, esperen mantenir la bona dinàmica a Sevilla

El MoraBanc, amb confiança per assolir el primer triomf fora a l'ACB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La victòria del MoraBanc Andorra de dimarts passat contra el Maccabi Rishon LeZion va servir per treure’s un petit pes de sobre, però sobretot per agafar confiança de cara als propers duels a domicili, començant pel d’avui (17 hores, per RNA i el dial 213 de la fibra d’Andorra Telecom) a Sevilla contra el Coosur Reial Betis. El conjunt dirigit per Ibon Navarro ja sap què és guanyar lluny del Poliesportiu aquesta temporada, però encara no ha pogut assolir a la Lliga Endesa, a la qual de moment ha visitat dos pavellons, el del València i el Gran Canària, que són dels més complicats de la competició.

Però la pista que visita avui podria ser més propícia per assolir la primera victòria de la temporada a l’ACB. “Hi anem amb confiança. Ara mateix estem en una dinàmica molt positiva a nivell de joc i intensitat defensiva. Això tot ajuda i és una bona possibilitat per guanyar”, va explicar el tècnic ajudant del MoraBanc, Paco Vázquez, que va puntualitzar que “crec que qualsevol pista és una bona possibilitat, i si fos un altre equip també diria el mateix”.

El Betis ha sumat només una victòria en cinc partits aquesta temporada, però el tercer entrenador dels tricolors va avisar que “els resultats no l'han acompanyat amb el joc que han demostrat”. Cal recordar que només ha jugat dos partits a casa, un dels quals el va perdre per la mínima contra un Saragossa que ha arrencat el curs amb una molt bona dinàmica. Per tant, a Sevilla veuen el partit d’avui com l’ocasió ideal, i gairebé una necessitat, per sumar de nou. “Sempre volem guanyar a casa o a fora, però està clar que hem d’aprofitar ser a San Pablo i tan de bo puguem donar una alegria als nostres aquest diumenge”, assenyalava divendres el tècnic bètic, Curro Segura.

Doble retrobament

El conjunt andalús compta amb una “plantilla molt equilibrada”, segons va comentar Vázquez, entre el talent de jugadors de nivell d’Eurolliga, com és el cas del KC Rivers, l’experiència, com la d’Albert Oliver, i la joventut. A més, entre els membres de la plantilla hi haurà dos exjugadors del MoraBanc, com són Nacho Martín, amb un rol discret fins ara, i Shayne Whittington, el més destacat del Betis en el tram inicial de curs, malgrat que és dubte per al partit d’avui. “Com són ex ex, la maledicció ja no compta”, bromejava Vázquez , recordant també el mal que Beqa Burjanadze els va fer a Gran Canària.

DUES VICTÒRIES I DUES DERROTES A SAN PABLO

El MoraBanc Andorra ha visitat en quatre ocasions el Palacio de Deportes San Pablo, des que va ascendir a l’ACB el 2014 fins que el Betis va baixar, el 2018. El balanç dels precedents és de dues victòries i dues derrotes per a cada equip a la pista andalusa.

tracking