Un gol inicial de Musa Jr no és suficient per assolir la victòria davant el conjunt gironí, que s'ha mostrat molt combatiu

L'FC Andorra suma el seu quart empat en cinc jornades contra el Llagostera (1 a 1)Fernando Galindo

L'FC Andorra s'està abonant als empats en aquest últim mes. El conjunt del Principat ha sumat un punt (1 a 1) aquesta tarda a Prada de Moles per quarta vegada en cinc jornades, davant un Llagostera que ha plantat cara i s'ha mostrat superior en alguns trams de partit. Primer, Musa Jr ha avançat els tricolors al minut 19, però només arrencar la segona part, Magallán ha xutat una falta llunyana a la perfecció per fer l'empat. Els dos equips han seguit tenint ocasions però cap ha sabut trencar l'empat. A més, al tram final del partit, l'Andorra ha vist com per segon duel conseucitu a casa es quedava amb 10 homes per l'expulsió amb vermella directa a Gaffoor, que ha fet una dura entrada sobre Sascha.

Finalment, l'Andorra ha sumat un empat que el manté segon a la classificació amb 19 punts, desaprofitant així l'ocasió de dormir líder.