motociclisme

Cardelús espera millorar les sensacions a Austràlia

El pilot enceta avui el segon dels tres grans premis consecutius

Cardelús espera millorar les sensacions a AustràliaV. R.

Xavi Cardelús arrenca avui un nou cap de setmana de Gran Premi del Campionat del Món de Moto2, l’antepenúltim abans de tancar la temporada i deixar el màxim circuit del motociclisme. En aquest cas, el pilot de l’Ángel Nieto Team competirà al circuit australià de Phillip Island en la segona de les tres curses consecutives, en què espera millorar les sensacions damunt de la moto respecte a les darreres carreres i sobretot respecte a la prova de l’any passat, la qual no va poder acabar per unes molèsties físiques arran d’una caiguda durant el warm up. “Aquest any espero que les coses vagin d’una manera ben diferent i pugui fer una bona actuació. Tots a l’equip tenim clar el camí a seguir per millorar la posada a punt de la meva KTM i espero que el trobem des dels primers entrenaments”, va asse­nyalar Cardelús.

L’andorrà va fer una volta de reconeixement ahir al circuit, del qual va comentar que “és un traçat força complicat amb tres o quatre punts tècnics i ràpids alhora”. Novament, els horaris del cap de setmana seran més aviat nocturns. Els primers lliures els va disputar durant la matinada a les 00.55 h (hora del Principat), i els segons a les 5.10. La cursa serà diumenge a les 3.20 hores.