Reportatge

47 segons de glòria

Raimon Carrasco va complir un somni dimarts a Israel en debutar amb el MoraBanc a l’Eurocup. El cabell pot acabar sent el peatge de l’estrena.

47 segons de glòriaBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raimon Carrasco (20 anys) va poder complir un somni dimarts passat després de debutar amb el MoraBanc Andorra en el partit d’Eurocup a la pista del Maccabi Rishon LeZion. Va comptar amb els seus 47 segons de glòria particular en entrar per jugar el final del partit amb tot ja decidit, i els va aprofitar per repartir una bona assistència a Tyson Pérez i atrapar un rebot. Curta però intensa, la seva estrena serà difícil d’oblidar per a ell. “És un dia important. Des de petit sempre penses en aquest moment”, va indicar Carrasco al vestidor després del partit. “Ho he gaudit molt”, va afegir.

Mentre feia aquestes declaracions, de fons se sentien els càntics dels seus companys de vestidor de “te vamos a rapar, te vamos a rapar”. Ell va negar amb el cap, però malgrat que a Andorra mai s’ha vist aquesta novatada, el cabell podria acabar sent el peatge a pagar del debut. Ahir, en el viatge de tornada, de moment conservava el pentinat intacte, però en el proper entrenament al situació podria canviar.

Inici d’un llarg camí

Format a les categories inferiors del Barça, amb el qual va assolir un Europeu júnior, va arribar aquest estiu a l’equip d’EBA del MoraBanc, on espera posar les primeres pedres cap al bàsquet professional. “Ara, a seguir. Soc molt jove i tinc camí per endavant”, va concloure.

EL MÒNACO ES DESFÀ DE L'ULM A L'EUROCUP (82-65)

La victòria d’ahir de l’AS Mònaco a la seva pista de l’Stade Louis II davant el Ratiopharm Ulm per 82 a 65 va tancar la quarta jornada al grup A de l’Eurocup. Els de l’altre Principat van fonamentar la seva victòria després d’una bona segona part, en què van remuntar la petita diferència adversa amb què es va arribar a vestidors. L’ex del MoraBanc Dylan Ennis va ser el millor jugador del partit amb 18 punts i 21 crèdits de valoració. Un cop complerta la jornada, Promitheas Patrás, el proper rival dels tricolors, Virtus de Bolonya i Mònaco lideren el grup (3-1). El MoraBanc segueix quart amb dues victòries i dues derrotes.

tracking