Eurocup

Toca estrenar-se

El MoraBanc Andorra viatja a Israel per enfrontar-se al Maccabi Rishon LeZion

El MoraBanc Andorra derrota el San Pablo Burgos i segueix invicte a casaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra visita aquesta tarda (18.30 hores) el Maccabi Rishon LeZion a la quarta jornada de l’Eurocup, amb l’objectiu de sumar la primera victòria a domicili de la temporada. El Maccabi Sports Hall sembla un escenari propici per aconseguir-ho, ja que el conjunt israelià és, sobre el paper, l’equip més dèbil del grup, tot i que lluny dels apriorismes els homes de Guy Goodes van derrotar el totpoderós Mònaco a l’última jornada per 77 a 72.

Tot i no haver guanyat encara fora de casa, no hi ha preocupació al vestidor, tal com va expressar el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, David Eudal, que va declarar: “Hem jugat a pistes complicades i aquesta és la primera en què veiem opcions reals de victòria, però no serà gens fàcil.” En aquest sentit, David Jelínek va assenyalar que volen “guanyar a fora perquè veiem opcions i hem de fer-ho tot per estrenar-nos com a visitants”.

Els tricolors volen aprofitar la inèrcia positiva de la victòria i el joc contra el San Pablo Burgos per sumar el triomf a domicili, tot i que no serà fàcil, ja que l’entrenador ajudant del MoraBanc Andorra, David Eudal, espera “un partit dur, perquè encara que hagin tingut problemes per guanyar a casa venen de vèncer el Mònaco”. En la mateixa línia va mostrar-se l’aler txec David Jelínek, que va assenyalar que “serà un partit complicat perquè ells han demostrat que a casa poden ser un equip molt complicat”.

Sobre el conjunt israelià, Eudal va manifestar que trobaran “un equip amb tres o quatre jugadors molt bons que destaquen per sobre dels altres, i és un equip complicat per jugar-hi perquè té moltes variants defensives”. A més, va afegir que “no volem que portin el ritme del partit, buscarem ser més consistents i allargar els bons moments de joc que tinguem. Hem d’intentar dominar el joc i el ritme, i aquesta serà la clau del partit”.

RECONEIXEMENTS INDIVIDUALS

La bona actuació col·lectiva del MoraBanc Andorra també s’ha traduït en reconeixements individuals per a dos dels jugadors tricolors. Tyson Pérez ha estat nomenat MVP llatinoamericà de la jornada a la Lliga ACB gràcies als 14 punts, vuit rebots i 24 crèdits de valoració. Aquest és un premi que atorguen diversos periodistes d’Espanya i Amèrica.

A més, Moussa Diagne va entrar a Los Más de la Jornada gràcies als 13 rebots que va capturar contra el San Pablo Burgos.

TÉ 20 ANYS

Raimon Carrasco s’estrena en una convocatòria del primer equip ANDORRA LA VELLA. El base de 20 anys del sènior B del MoraBanc Andorra Raimon Carrasco és la principal novetat de la llista de convocats de cara al partit d’aquesta nit. La baixa de Jeremy Senglin, que ha viatjat als Estats Units per conèixer la seva primera filla, ha fet que el jove jugador format a l’FC Barcelona, i que prové del CB Sant Josep de Badalona, hagi entrat per primer cop en una convocatòria del primer equip. A més de jugar durant sis anys i mig al conjunt blaugrana, Raimon Carrasco també ha estat internacional a les categories inferiors de la selecció espanyola.

tracking