Motociclisme

Cardelús és 23è i últim al GP del Japó

El pilot del Principat posa fi a un cap de setmana “complicat” a Motegi

Cardelús és 23è i últim al GP del JapóÁNGEL NIETO TEAM

Nou cap de setmana complicat per a Xavi Cardelús al Campionat del Món de Moto2. El pilot del Principat va acabar la cursa del Gran Premi del Japó que es va celebrar al circuit de Motegi a la 23a i última posició. L’andorrà va rodar durant les primeres voltes en el darrer grup, però a poc a poc va anar cedint terreny fins a quedar-se en solitari gran part de la carrera i creuar la línia de meta a més de 15 segons del seu predecessor. “Ha estat un cap de setmana complicat i el fet de tenir un dia en sec i l’altre en moll no ens ha ajudat gens ni mica a resoldre els problemes que tenia amb la moto”, va començar valorant Cardelús.

El punt positiu per a ell ahir a la cursa va ser que va poder millorar el seu millor temps d’una volta en 1’’8 respecte a la més ràpida de divendres i va deixar-la en 1’53’’842. “Això és bo però no ha acabat de ser suficient per aconseguir un millor resultat”, va acceptar el pilot del Gaviota Ángel Nieto Team, que va afegir que “el més positiu és el pas endavant d’avui (ahir) i les solucions que hem pogut trobar”.

La de Motegi va ser la primera de tres curses consecutives per Àsia i Oceania. Aquest cap de setmana, es disputa la segona al circuit australià de Phillip Island i la setmana vinent, la tercera i penúltima de la temporada al circuit de Sepang (Malàisia).

Márquez, intractable

Per la seva banda, en la categoria reina, Marc Márquez, que ja es va coronar campió del món novament a la cursa anterior, es va endur el triomf al davant de Fabio Quartararo. El millor resident va ser Maverick Viñales, quart.