L'Enfaf derrota el Levante Las Planas i segueix invicte (2-1)

L’Enfaf va sumar ahir la cinquena victòria de la temporada en cinc partits després de derrotar el Levante Las Planas B a la Borda Mateu per un ajustat 2-1 gràcies als gols de Maria Ruzafa i Marina Fernàndez, que van fer sumar tres punts més per a les del Principat. Les noies de José Antonio Martín van començar millor que les rivals, i van avançar-se a la mitja hora de joc gràcies a Maria Ruzafa, que va aconseguir el seu quart gol en els cinc partits que ha disputat fins al moment aquesta temporada.

Les locals van seguir dominant, però va ser el Levante Las Planas el que va empatar amb un gol de Judith Sancho al minut 58. L’Enfaf seguia portant el ritme del partit, i només 11 minuts després, la pitxitxi de l’equip amb 6 gols, Marina Fernàndez, que aquest estiu havia tornat al conjunt de la federació, va anotar el definitiu 2-1 que va fer que la victòria es quedés al Principat.

Amb la victòria, les noies de José Antonio Martín se situen líders de la competició amb 15 punts de 15 possibles, i superen així el seu rival d’ahir, que fins aquesta jornada havia guanyat tots els partits disputats. L’Enfaf visitarà diumenge vinent al migdia l’AEM C de Lleida.