Futbol sala

El CE Sant Julià s'endú una victòria a domicili contra l'Alcoletge (4-6)

El CE Sant Julià va sumar ahir la victòria a la seva visita a la pista del CFS Alcoletge per 4-6. L’inici dels lauredians va ser pràcticament immillorable, tenint en compte que en només 8 minuts ja guanyaven 0-3 amb les dianes de Bryan Pinto, Rogerio Da Silva i Edgar Sànchez. El conjunt local va apropar-se al marcador amb un gol de Carles i un en pròpia porteria de Cristian Gonçalves, però Edgar Sánchez i Francisco Dominguez van tornar a situar a tres gols de marge els homes de Jorge Dias amb el 2-5. L’Alcoletge va tornar a apropar-se amb el 4-5, però un gol de Rogerio a l’últim minut va sentenciar el partit amb el 4-6 definitiu.

Amb la victòria, el conjunt lauredià ocupa el segon lloc a la taula amb 10 punts en cinc partits. La setmana que ve juga contra el Santpedor.