Curses de muntanya

Els germans Casal tanquen la temporada a Limone

Disputen The SkyMasters amb els millors corredors del planeta

Els germans Casal tanquen la temporada a LimoneFAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els germans Marc i Òscar Casal disputen dissabte a Limone sul Garda (Itàlia) The SkyMasters, l’última prova de la temporada de la Copa del Món de curses de muntanya. A aquesta cursa només hi accedeixen els millors cor­redors del curs (els 30 primers de la classificació general i els cinc primers de cadascuna de les curses) i reunirà tota l’elit mundial de la disciplina.

La prova tindrà un total de 27 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell positiu. La sortida i l’ar­ribada de la cursa estarà situada al costat d’un dels llacs de la ciutat, i hi haurà un recorregut dur i exigent que estarà marcat per les llargues pujades, i també amb l’última baixada que durà els cor­redors fins al centre històric de Limone sul Garda. També tindrà un paper important de cara a la prova la meteorologia, ja que les previsions actuals assenyalen que hi haurà pluges intermitents durant el desenvolupament de la cursa.

El seleccionador, Fabrizio Gravinia, va destacar que “per als germans Casal assistir a un esdeveniment com aquest és un gran premi per la temporada realitzada i l’objectiu principal és gaudir al màxim del recorregut”.

tracking