'MaiPor' per combatre el càncer de mama

Assandca vendrà polseres solidàries dissabte al Poliesportiu i també s’hi farà un mosaic rosa

'MaiPor' per combatre el càncer de mamaM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra i Assandca (Associació Andorrana Contra el Càncer) uniran forces contra el càncer de mama dissabte vinent, dia en què els tricolors juguen a casa contra el San Pablo de Burgos, amb dues accions especials aprofitant que es commemora el Dia mundial contra el càncer de mama.

La primera d’aquestes accions especials serà la venda de polseres solidàries d’Assandca a un preu de tres euros, que es podran comprar en una parada que hi haurà instal·lada al Poliesportiu, i la recaptació es destinarà íntegrament a l’associació. Després de dissabte, també es podran obtenir a les Perfumeries Júlia, a la Farmàcia Galeno i a l’estand d’Assandca de la Fira d’Andorra la Vella. S’ha realitzat una tirada d’unes 1.200 polseres i seran de color rosa amb un dels lemes clàssics del MoraBanc Andorra, MaiPor. L’altra gran acció serà un mosaic, patrocinat per Catalana Occident, que es farà entre el primer i el segon quart del partit amb cartolines de color rosa.

El president d’Assandca, Josep Saravia, va manifestar que “MaiPor és un eslògan perfecte que es pot aplicar en moltes coses, i en el càncer molt més”. De la seva banda, el director de comunicació del MoraBanc Andorra, Gabriel Fernàndez, va assegurar que “hem conegut molta gent que fa una feina molt necessària, i per nosaltres és quasi una obligació donar-li visibilitat”.

D’altra banda, el president d’Assandca va destacar que “encara hi ha moltes coses que no podem fer per falta de voluntaris i també per falta de diners”, i va afegir que “a mesura que tenim més ingressos podem fer més projectes”. En aquest sentit, va avançar que el 3 de desembre hi haurà una conferència sobre el càncer infantil, i va afegir que volen “engegar una campanya per a les persones que tenen nanos i pateixen les conseqüències, hem de saber quants n’hi ha, saber les seves necessitats, i a partir d’aquí començar a ajudar-los d’alguna manera”.

ACB

CONTRA EL 'BULLYING' L’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) va presentar ahir la campanya Actuem contra el bullying per lluitar contra l’assetjament en l’àmbit escolar. Per dur a terme aquesta acció, l’entitat s’ha unit amb l’associació NACE i es faran actes a diverses ciutats amb els experts de NACE i amb cares conegudes que explicaran als nens i nenes els símptomes del bullying i com combatre’l. El president de l’ACB, Antonio Martín, va manifestar que compten “amb els 18 clubs de la lliga, que són els que ens ajudaran a desenvolupar aquesta campanya”.

tracking