Motociclisme

Cardelús vol refer-se a Motegi del mal regust de Tailàndia

Al GP del Japó de l’any passat l’andorrà va retallar quatre posicions

Cardelús vol refer-se a Motegi del mal regust de TailàndiaÁNGEL NIETO TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús disputarà aquest cap de setmana a Motegi el Gran Premi del Japó, prova que obre el triplet que portarà l’andor­rà a competir també a Austràlia i Malàisia.

A la cita japonesa de l’any passat Cardelús es va classificar 27è després d’haver estat 31è als entrenaments en la seva primera visita al traçat de Motegi, que és propietat d’Honda. El pilot andor­rà arriba a la setzena cursa de la temporada amb l’objectiu de deixar enrere el que va passar a Tailàndia, on diverses penalitzacions en cursa van arruïnar la seva actuació, que el podia haver acostat al Top-20 després d’uns entrenaments força positius. Cardelús explica que “aquest cap de setmana comencem l’anomenat triplet del Campionat del Món i ho faig amb l’objectiu de fer un pas endavant quant a resultats i rendiment”. A més, l’andorrà afegeix que “el circuit de Motegi és dels més plans del Mundial i combina punts on la frenada és especialment important amb revolts enllaçats i ràpids”.

Cardelús destaca que té “moltes ganes de tornar a pujar a la meva KTM perquè el Gran Premi de Tailàndia em va deixar un mal regust”.

tracking