reportatge

Recta final

Margot Llobera segueix buscant els recursos per disputar el seu primer Ral·li Dakar i es mostra optimista per aconseguir-ho.

Recta finalMasÍa Pelarda / Margot Llobera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Margot Llobera continua treballant en el somni de poder disputar per primera vegada el Ral·li Dakar i en un parell de setmanes ja sabrà si pot estar present a la línia de sortida del 5 de gener a Yeda (Aràbia Saudita) o si finalment hi ha de renunciar. La jove pilot va gua­-nyar-se el dret a participar a la prova més dura del món després de finalitzar el Merzouga Ral·li en la quarantena posició.

Però de vegades en el món de l’esport la qualitat, el talent i els mèrits no ho són tot i pesen força els diners, i més en una disciplina tan cara com els raids. La inscripció per al Dakar té un preu de 80.000 euros i Llobera segueix amb la il·lusió de poder reunir aquest pressupost per tal de ser a l’Aràbia Saudita i convertir-se en la primera andorrana que hi participa en moto. Llobera es mostra optimista i segueix estudiant alguna de les opcions que té per acabar de quadrar el pressupost i ser a la cursa.

Però Llobera no només fa feina als despatxos, perquè també segueix preparant-se per si acaba aconseguint els diners per disputar el Dakar. De fet, aquesta mateixa setmana assumeix un nou repte pensant de ser al gener a l’Aràbia Saudita i emprèn el viatge cap a Granada per participar al Ral·li de les 1.000 Dunes, una cursa amb set etapes que sortirà des de la ciutat andalusa, entrarà al desert del Mar­roc i tornarà de nou a la localitat granadina. La recta final per complir el somni ja és aquí, però mentrestant toca pensar en dunes.

tracking