automobilisme

Plaus i De la Casa, campions de Catalunya

Els dos pilots de l’ACA Esport es van assegurar el títol de muntanya i Raül Ferré es va endur la prova en categoria CM-PR

Plaus i De la Casa, campions de CatalunyaFOTOESPORT

Ramon Plaus (Silver Car) i Gerard de la Casa, en la categoria de turismes, es van proclamar campions de Catalunya de muntanya (CCM) 2019 a falta de l’última cita del calendari, que es disputarà el 9 de novembre a Sant Feliu de Codines. En la categoria CM, Raül Ferré (Speed Car GT-R) va ser el clar vencedor de la prova després de marcar un temps inferior a 2’03” a la primera pujada vàlida per a la classificació final. El jove pilot va comentar que està “molt content d’haver pogut, per fi, guanyar una pujada. He sortit per a totes des de l’inici i tot ha anat com havíem planejat. El triomf final ha estat la millor recompensa”.

Ramon Plaus (Silver Car S3), que acudia a Ullastrell a consolidar la seva posició al capdavant dels CM del Català, va aturar el crono en 2’04”802 en una primera pujada més aviat conservadora. Edgar Montellà, per part seva, es va situar en la tercera posició a una dècima de Plaus. El millor temps (2’04”935) el va aconseguir a la pujada final. Ramon Plaus va acudir a Ullastrell amb el títol català pràcticament a la butxaca i va arrodonir la bona feina feta al llarg de la temporada. Entre els turismes, Gerard de la Casa, amb un Seat Ibiza Kit Car-Baporo Motorsport, va aconseguir una treballada segona posició, després de mantenir un espectacular duel amb el Citroën AX Sport de Jordi Galofré. De la Casa també va arribar amb els deures fets i el seu setè títol ja era inabastable per als rivals.