El vestidor

“Satisfet, encara que no ho sembli”

“Satisfet, encara que no ho sembli”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Koldo Álvarez de Eulate.

El seleccionador nacional, Koldo Álvarez de Eulate, acostuma a tenir un posat seriós. Ahir se li va escapar una mica més el somriure, com no podia ser d’una altra manera després d’assolir la tercera victòria oficial de la història i encadenar la tercera fase consecutiva sumant punts. Per aquest motiu, quan se li va demanar per si estava satisfet va comentar, amb un to d’humor: “Satisfet, encara que no ho sembli.” Ja entrant més en el detall, el tècnic va exposar que “dins d’aquest vestidor es valora molt la victòria. Són tres fases seguides puntuant, una cosa que no era habitual i no passava abans. L’equip ha fet que les coses no habituals acostumin a ser normals. Es marca reptes al començament de fases i els va assumint”, per la qual cosa, va afegir que “avui hem de felicitar sobretot els jugadors. El que treballen, l’esforç que fan, i com s’impliquen és molt d’agrair com a entrenador”.

Quant al partit, Koldo va asse­nyalar que “ha tingut moments, hem arribat a estar còmodes, però ells han arribat amb molta facilitat també. Hi ha una jugada clau a la segona part que és l’aturada de José. A partir d’aquí ha canviat i nosaltres, que de vegades patim a pilota aturada, hem tingut el premi per aquí”. El seleccionador també va lamentar no haver pogut fer més després d’assolir tantes ocasions. “Ens ha faltat matar el partit i tenir més tranquil·litat amb la pilota”, va concloure.

Marc Vales, Jugador de la selecció i autor del gol del partit

“ÉS UNA NIT MÀGICA, ENS HO MEREIXEM TOTS"

L’heroi de la nit, un altre Marc, en aquest cas Vales, va mostrar la seva satisfacció immensa per una victòria de molt valor amb un únic gol seu. “És una nit màgica. Tenia moltes ganes d’ajudar la selecció amb un gol, l’estava buscant i gràcies a Déu ha vingut”, exposava el mig centre. La dedicació del gol va anar directa als seus: “Estic molt feliç, per la meva família, la meva dona, el meu nen, el meu avi, que no hi és... Tot això és per ells.” Vales també va donar un missatge a l’afició i a Andorra en general, que espera que pugui identificar-se més arran d’aquest triomf. “Crec que tots ens ho mereixem, jugadors, cos tècnic, la nova junta, la gent que ve a donar-nos suport... M’agradaria que vingués més gent al camp, mai està ple i és més família i amics que una altra cosa. Amb aquest gol i amb aquesta victòria, espero que serveixi per a això, apropar la gent”, indicava.

tracking