Dejan Musli, gairebé descartat per jugar a Gran Canària

El pivot serbi continua amb molèsties a les costelles i tot apunta que no viatjarà amb l’equip

Dejan Musli, gairebé descartat per jugar a Gran CanàriaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dejan Musli està gairebé descartat per al partit de demà contra l’Herbalife Gran Canària perquè encara té molèsties a les costelles. El pivot serbi no ha entrat en la dinàmica d’entrenaments amb l’equip en tota la setmana, tot i que sí que ha fet feina a part. Per exemple, ahir a la tarda estava fent una sessió de gimnàs. No obstant, tot apunta que no viatjarà amb la resta de l’equip a les Canàries, però el club volia esperar a decidir-ho avui. Si finalment es compleixen els pronòstics, serà el tercer enfrontament consecutiu que es perd, després d’haver estat absent contra l’FC Barcelona i el Ratiopharm Ulm.

La resta de l’equip sí que està a disposició, amb David Walker inclòs. L’aler d’Ohio va parlar ahir sobre un dels al·licients del partit: el retrobament amb dos excompanys com John Shurna i Beqa Burjanadze, dos ala-pivots que van vestir de tricolor recentment. “Són amics meus i tinc ganes de veure’ls, però som competitius així que òbviament jugarem dur entre nosaltres. És una extramotivació, però intentarem guanyar, sense importar contra qui juguem”, comentava Walker ahir. Un altre dels jugadors que estarà de retrobaments, però a la inversa, serà Clevin Hannah, que la temporada passada va vestir de groc, malgrat que no va acabar de donar el rendiment esperat.

El base, però, està fent un bon paper de tricolor de moment, sobretot en el darrers partits en què tot l’equip ha fet un joc coral, una situació que destacava Walker en la prèvia. “Estem en un bon moment ara. Evidentment podem millorar en moltes coses, però estem bé i si seguim jugant dur, amb energia i en equip, tindrem opcions de guanyar”, va assenyalar el nord-americà.

tracking