“Aquesta és la línia”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

EL VESTIDOR

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

“AQUESTA ÉS LA LÍNIA”

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va arribar satisfet a la sala de premsa del Poliesportiu d’Andorra després de la contundent victòria contra el Ratiopharm Ulm, i va assenyalar que “els primers minuts no han estat el que volíem en intensitat, defensa i energia, però amb la segona unitat hem canviat això, i hem jugat millor i amb més agressivitat”, i va mostrar-se contundent: “Aquesta és la línia, hem tingut 25 minuts de molt bon nivell, i el que hem d’intentar és mantenir aquesta línia durant més minuts durant els partits.”

Preguntat per si aquest era el MoraBanc que volia veure, va declarar que “sí, és clar, amb un 50 per cent d’efectivitat en tirs de tres al descans la vida pot ser meravellosa”, i tot seguit va destacar que “això no passa sempre, però si l’equip té una bona defensa sempre estarem dintre del partit”.

L’entrenador basc també va parlar de l’actuació coral de l’equip, i va assegurar que “és important per a la química d’equip, que hem de mantenir tota la temporada”, i va cloure que “en els moments dolents, que segur que n’hi haurà, haurem d’estar junts i superar-los, i estic content amb el partit de tothom perquè tots han fet la seva feina”.

EL RIVAL

“HEM AGUANTAT EL RITME NOMÉS UN QUART”

Jaka Lakovic

L’entrenador del RaTiopharm ulm, Jaka Lakovic, va manifestar que “hem començat bé, però al segon quart ells han respost molt bé, i a la segona part han controlat el partit, han corregut i han pogut anotar molt ràpid”. A més, va mostrar-se contundent: “Ells ho han fet molt bé i ens han fet patir i nosaltres només hem pogut aguantar el ritme del partit un quart.”

JUGADORS

Nacho Llovet, Pivot del MoraBanc

“HA ESTAT UNA VICTÒRIA CORAL”

El pivot va explicar que “volíem mantenir les bones sensacions que vam mostrar contra el Barça, i demostrar que podíem jugar amb aquest ritme de joc i intensitat”. A més, va declarar que “ha estat una victòria coral i és excel·lent”.

Dejan Todorovic, Aler del MoraBanc Andorra

“ESTEM FELIÇOS PER GUANYAR”

L’aler tricolor va quallar una gran actuació i va manifestar que estan “molt feliços per guanyar, però això no para i ja pensem en Gran Canària”. A més, va assenyalar que “he vingut a aportar a l’equip, i intento jugar i donar el millor de mi mateix”.

tracking