Eurocup

El MoraBanc rep el Ratiopharm en l'estrena europea al Poliesportiu

Els tricolors volen mantenir-se forts a casa durant l’Eurocup, fet clau per assolir les semifinals la temporada passada

El MoraBanc perd a Mònaco per 82 a 66Twitter Morabanc Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra rep aquesta nit (20.15 hores) el Ratiopharm Ulm en el retorn de la competició europea al país 201 dies després. Els tricolors sortiran amb l’objectiu de fer que el Poliesportiu segueixi sent un fortí, un dels factors clau perquè l’equip aconseguís arribar la temporada passada a les semifinals d’aquesta competició. De fet, l’entrenador ajudant d’Ibon Navarro, Paco Vázquez, va destacar ahir que “en competicions curtes és important assegurar els partits de casa, l’any passat ens vam fer molt forts al Poliesportiu i seria important seguir amb la mateixa dinàmica”.

L’Ulm ja va ser un dels rivals dels del Principat l’any passat, però els alemanys han patit una revolució a les seves files, començant per la banqueta, en què l’exjugador de Barça i Bilbao Jaka Lakovic és el nou tècnic, i acabant pel parquet, on només es manté un jugador dels duels del curs anterior, Per Günther. Vázquez va explicar que esperen “un partit amb molt de ritme perquè és un equip que vol jugar molt ràpid i a moltes possessions, i menys un jugador tots són capaços de tirar de tres”. A més, l’assistent d’Ibon Navarro va afegir que “la nostra identitat ha de ser defensar molt agressius, córrer i intentar moure bé la pilota per tenir bones opcions en atac, i l’esforç i l’actitud han de ser primordials”.

De la seva banda, el base Jeremy Senglin va assenyalar que “una victòria com la de diumenge contra el Barça dona confiança, però al final és només un partit i faríem molt malament de relaxar-nos, hem de mantenir la gana i seguir així”. Sobre els seus primers partits oficials com a tricolor, va declarar que “em falta una mica de ritme i jugar més dur, però m’encanten els companys i es tracta de jugar i entrenar per conèixer-nos i trobar més les connexions”.

Ibon Navarro tindrà el dubte del pivot Dejan Musli, que ja no va poder jugar contra el Barça per un cop a les costelles. Ahir va fer una petita part de l’entrenament, però serà difícil que jugui.

tracking