Un MoraBanc Andorra imperial es desfà del totpoderós Barça

Els d’Ibon Navarro han superat el conjunt blaugrana per 86-84 després d’un gran partit

Un MoraBanc Andorra imperial es desfà del totpoderós BarçaFernando Galindo

El MoraBanc Andorra ha sumat la segona victòria del curs a la Lliga Endesa després d’una nit màgica al Poliesportiu i d’un triomf per recordar sobre l’FC Barcelona per 86-84 en què els blaugrana han tingut un triple sobre la botzina per endur-se el matx.

Des de l’inici, els tricolors s’han mostrat molt solvents sobre la pista i han anat aguantant les embranzides del Barça, i queien per només un punt al final del primer quart (20-21), però tot seguit han fet una passa endavant que els ha permès guanyar 44-40 al descans.

A la represa ha seguit el mateix guió, amb els tricolors gairebé sempre per davant, però sense poder desenganxar del tot al Barça, de fet, a sis minuts pel final han obtingut una renda màxima de deu punts, però ni així s’ha pogut donar per mort al Barça, que en un tram final de bogeria ha tingut un triple a les mans de Delaney per guanyar el partit.

Tot i que el triomf s’ha forjat des del col·lectiu, Moussa Diagne ha estat el millor amb 19 punts, 7 rebots i 23 de valoració, i també han fet un gran partit Dejan Todorovic i David Jelínek amb 17 punts.