L'FC Andorra frega el triomf però l'Atlètic Llevant acaba empatant

Els tricolors van començar guanyant a Buñol, però l’Atlètic Llevant va empatar al minut 87

L’FC Andorra va endur-se un punt de la visita a la Ciutat Esportiva de Buñol, on va empatar 1-1 amb l’Atlètic Llevant. Va ser, precisament, el conjunt valencià el que va dur el pes del partit i va tenir les ocasions més clares, però els tricolors es van poder avançar, i quan semblava que s’endurien els tres punts, els locals van acabar empatant a les acaballes del partit.

Van sortir força millor els locals, que van tenir el domini de la pilota i les ocasions. Monterde va ser el primer a avisar amb un u contra u que va treure Nico Ratti, i tot seguit Arturo Molina va provar-ho amb un tir que va sortir fregant el pal. A poc a poc els tricolors van fer una passa endavant i també van gaudir d’algunes opcions per obrir el marcador, com un xut de Forgas que va treure la defensa, o un altre de Musa JR, que va acabar blocant el porter blaugrana, Cárdenas.

El partit seguia amb alternatives i amb ocasions per tots dos costats, Ontiveros posava a prova Ratti, i a l’altre camp Cárdenas evitava l’acció d’Ernest Forgas. El matx semblava un pèl més descantat per als locals, però a les acaballes de la primera meitat, Musa JR, amb un xut a l’escaire des de la mitja lluna de l’àrea va fer el 0-1 amb què es va arribar al descans.

A la represa, el gran protagonista va ser Nico Ratti, que una i altra vegada anava evitant els gols de l’Atlètic Llevant. Gabri va moure la banqueta a la represa (ahir va fer un canvi de sistema i va jugar amb Forgas i Casadesús junts en detriment de Rai Marchan), però els locals seguien portant el domini del matx i gaudint d’ocasions clares, com una doble de Cantero, que Ratti va evitar amb una aturada espectacular.

Els tres punts i el lideratge en solitari es veien molt a prop per als tricolors, però a les acaballes del partit, i amb els blaugrana volcats a per l’empat, va arribar el gol que situava les taules al marcador. Eliseo va centrar des de la banda, i Nacho Ruiz va entrar des de darrere per rematar i fer l’empat amb què es va acabar el partit.

Valoració positiva del punt

Després del partit, es va fer una valoració positiva de l’empat des del vestidor tricolor. El porter Nico Ratti va manifestar que “és un molt bon punt i l’hem de valorar així”, i va afegir que “a la primera meitat hem estat molt bé, i hem pogut fer el nostre joc, i a la segona part hem patit perquè ells arribaven molt bé”. Per acabar, va destacar que “sabíem que l’Atlètic Llevant era un molt bon equip amb jugadors forts al davant, hem patit, i hem de valorar el punt i seguir treballant”.

De la seva banda, el tècnic Gabri García, va assenyalar que “ha estat un partit difícil i hem patit, la primera part ha estat molt igualada, i a la segona ens han tret la pilota i nosaltres sense la pilota patim molt”. Sobre el canvi de sistema, va declarar que “buscàvem igualar el mig del camp i dominar el joc. A la primera part ha funcionat, però a la segona no tant”.