L'assemblea de la FAF aprova els comptes de l'exercici anterior

Els clubs afiliats a l’ens, a excepció de l’Inter Escaldes, donen llum verd als números presentats

L'assemblea de la FAF aprova els comptes de l'exercici anteriorFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’assemblea general de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) va aprovar ahir al vespre a l’Estadi Comunal Joan Samarra els comptes de l’exercici 2019 i es va presentat el pressupost per a l’any vinent. Després de les explicacions pertinents, tots els clubs afiliats van donar el sí durant l’assemblea al balanç econòmic, excepte el president de l’Inter Club Escaldes, Pablo Gómez. Uns comptes, presumptament esquitxats per l’operació Cautxú, que el president de la federació, Fèlix Álvarez, va assegurar que “són correctes”.

“Pel que fa a l’operativa els comptes no presenten cap incidència que pugui derivar-se d’una mala praxi”, va subratllar. El màxim mandatari de la FAF va explicar que “les demandes que hi ha estan enfocades a persones físiques i, de moment, la federació no hi està implicada”.

Mateix pressupost

Pel que fa al pressupost per a l’any 2020, va comentar que “s’ha mantingut el mateix que ja teníem de l’anterior junta perquè no ens ha donat temps a treballar en el tema”. En aquest sentit, un dels projectes que romanen oberts és la construcció d’uns camps a Encamp i “ens ha semblat una mica agosarat preveure-ho al pressupost i hem preferit ser prudents”. D’altra banda, Álvarez va refermar la solució adoptada en l’afer del canvi de gespa de l’Estadi Nacional i va explicar que queda pendent “negociar amb Govern com solucionem el tema de la grada nova instal·lada a Prada de Moles”. L’única opció per disputar els partits de rugbi sembla ser l’escenari encampadà, però ara mateix hi ha problemes amb la distància de seguretat. Un aspecte que es podria resoldre “retirant una mica la grada, ja que un camp de rugbi allà no hi cap”, va afegir el president.

Finalment, Álvarez va apuntar que no hi havia novetats en l’operació Cautxú. Un dels punts de l’ordre del dia de l’assemblea era, precisament, la d’informar els clubs afiliats de l’estat del procés de l’operació.

tracking