El MoraBanc, a aprofitar la inèrcia

L’equip marxa aquest matí a Mònaco, on demà tornarà a citar-se amb l’Eurocup

El MoraBanc, a aprofitar la inèrciaFernando Galindo

La victòria aconseguida pel MoraBanc Andorra dissabte al Poliesportiu contra el Montakit Fuenlabrada va servir, principalment, per dues coses. Per una banda, per sumar el primer triomf del curs a la Lliga ACB i, de l’altra, obtenir la confiança suficient per encarar el retorn a l’Eurocup. Després de la dura derrota a València, l’equip tricolor va obrir la carpeta de victòries i espera aprofitar la inèrcia per aigualir demà la festa de benvinguda a la competició del Mònaco al Louis II.

El vestidor ja ha canviat el xip i és conscient de la importància del partit amb els monegascos. “Si som capaços de fer el nostre joc, tindrem un 90% de possibilitats de guanyar el partit” va comentar Moussa Diagne. El pivot senegalès segueix apuntat a la filosofia del partit a partit i reconeix la dificultat d’enfrontar-se al Mònaco i de retrobar-se amb Dylan Ennis. “A Dylan li desitjo el millor però aniré a casa seva i el guanyaré”, va comentar entre rialles. “Això sí, després ja soparem junts”, va rematar Moussa. Bandja Sy també espera un duel complicat. “És el partit més important ara perquè és el proper”, va afirmar. “Serà dur. Hem de jugar com a equip i amb la nostra identitat”, va indicar l’aler francès, que dissabte va ser tot un revulsiu per a l’equip després de convertir tres triples al tercer quart.

PRIMERA VICTÒRIA DEL CURS DEL SÈNIOR B A CASA

El sènior B del MoraBanc Andorra també va sumar la primera victòria de la temporada al Poliesportiu. Els nois de Xavi Luque van superar el Martinenc per 76-50 en un partit resolt definitivament a l’últim quart, amb un parcial de 23-12 favorable als andorrans. Raimon Carrasco va ser el millor del sènior B amb 21 punts i 19 crèdits de valoració. Oriol Fernández també va tenir una incidència definitiva amb 6 punts, 15 de valoració i 8 assistències. L’equip és 5è i visitarà la pista de l’Esparreguera el 5 d’octubre.