Motociclisme

Cardelús arrenca el cap de setmana a MotorLand amb un 29è lloc

Cardelús arrenca el cap de setmana a MotorLand amb un 29è llocÁNGEL NIETO TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va encetar ahir un nou cap de setmana de Gran Premi del Campionat del Món de Moto2 amb els entrenaments lliures a MotorLand, Aragó. Comptant les dues sessions, el pilot del Principat va assolir el 29è millor registre d’entre 32 pilots que van sortir a pista. El millor temps el va realitzar en la primera de les dues mànegues que es van disputar, amb un registre d’1’55’’636, que el va situar a 3’’1 del més ràpid, el madrileny Augusto Fernández.

L’andorrà no va poder millorar el temps en la segona sessió, en la qual va buscar provar uns nous reglatges per a la seva moto que no van acabar de tenir el resultat esperat. “Ha estat una jornada positiva tot i que un pèl estranya. Només sortir a pista ja he marcat un temps força bo que em situava molt a prop del top-25 i a partir d’aquell moment i a l’última part de l’entrenament ja ha costat una mica millorar els meus registres”, va comentar en acabar la jornada Cardelús, que va afegir en relació a les modificacions fetes a la moto a la tarda que “no han acabat de funcionar, no m’he sentit còmode i no he pogut millorar els temps del matí”. Amb tot, l’andorrà va assenyalar que “la informació que hem extret d’aquesta feina ha estat molt positiva”.

De cara a la jornada d’avui, en què es disputarà una nova sessió d’entrenaments lliures i els classificatoris, la previsió meteorològica és de pluja, una situació per la qual el pilot de l’Ángel Nieto Team es mostrava confiat. “Si es compleixen, ja tenim la tranquil·litat de comptar amb uns reglatges que ens han d’ajudar molt a la cursa”, indicava. Una carrera que està prevista mitja hora més tard de l’habitual i arrencarà demà a les 14.30 hores.

tracking