Mimi Gutiérrez acaba sisena a la Copa de Sud-amèrica

Va quedar a tocar del podi al primer eslàlom del curs, mentre que Carla Mijares no va acabar la primera mànega

Mimi Gutiérrez acaba sisena a la Copa de Sud-amèricaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mimi Gutiérrez va encetar la temporada amb una sisena posició a l’eslàlom de la Copa de Sud-amèrica celebrat a l’estació de Cerro Castor, a l’Argentina. L’esquiadora va fer el segon millor temps a la primera mànega, mentre que a la segona va aconseguir l’onzè millor registre. Al global de les dues mànegues, Gutiérrez va fer un crono d’1’29”66 que li va donar la sisena plaça, i va finalitzar a 1”27 de la vencedora, Doriane Escane, i a només dues dècimes dels llocs de podi. De la seva banda, Carla Mijares va quedar fora de la cursa a la primera mànega.

Etiquetes:

Després de l’eslàlom, el tècnic de la FAE, Yago Antes, va manifestar que “hem fet la cursa i també hem aprofitat per entrenar al costat. Hem tingut males condicions de pista i de neu que la Mimi no ha sabut interpretar a la segona mànega, i no ha esquiat bé”.

Durant la jornada d’ahir també es va disputar un eslàlom masculí de la Copa de Sud-amèrica que va tenir Àlex Rius com a millor representant del país amb el vintè lloc. El jove esquiador va fer un temps d’1’28”46, a 1”60 del vencedor de la cursa, el gal Robin Buffet. A més, Rius va rebaixar els punts FIS, dels 38,31 anteriors als 29,04 actuals.

També va millorar punts FIS Xavi Salvadores, que va ser 23è, i va passar dels 36,51 als 31,73 punts. Per últim, Xavi Cornella va acabar la cursa en 32a posició, mentre que Bartumeu Gabriel no va acabar la segona mànega després d’haver estat 37è a la primera baixada.

tracking