TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La FAE enceta la pretemporada amb un setè lloc de Carla Mijares

Els equips de tècnica de la federació van disputar les primeres curses a Amèrica del sud

La FAE enceta la pretemporada amb un setè lloc de Carla MijaresARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els equips de tècnica de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) van disputar ahir les primeres curses de la pretemporada en el marc de l’estada que estan realitzant a Ushuaia, a l’Argentina, on es va celebrar un eslàlom FIS.

Pel que fa a la cursa femenina, l’única representant del país va ser Carla Mijares, que va finalitzar en setena posició després de sortir amb el dorsal 21. La jove esquiadora va tenir una primera mànega complicada i va finalitzar a més de quatre segons de la italiana Martina Peterlini, que va ser la més ràpida a la primera baixada. A la segona mànega, Mijares va rebaixar el seu temps i va obtenir un registre de 50”99 que va valer-li per ser cinquena d’aquesta mànega i per acabar finalitzant la cursa en setena posició, amb un temps global d’1’44”38, a 5”49 de Peterlini. La segona posició va ser per a la també italiana Marta Rossetti, mentre que el tercer lloc va ser per a la francesa Doriane Escane.

A Cerro Castor també hi va haver un eslàlom FIS masculí, amb tres representants de la FAE, que va tenir Àlex Rius com a millor classificat, amb un quinzè lloc. Rius va completar les dues mànegues amb un registre d’1’35”28, a 3”40 del vencedor, que va ser el rus Simon Efimov, amb un temps d’1’31”88.

De la seva banda, Xavi Salvadores va finalitzar la cursa en 19è lloc, a 3”94 del vencedor, i Bartumeu Gabriel va ser 31è, a 4”59 d’Efimov. Per últim, Xavi Cornella va acabar la prova en 55a posició a gairebé 20 segons de la victòria després de fer un stop and go a la primera mànega.

Aquests dies es faran més eslàloms i gegants a Cerro Castor.

tracking