Sensacions positives

El president del MoraBanc Andorra fa una valoració satisfactòria de la pretemporada de l’equip

Sensacions positivesBC MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra 2019-2020 pinta bé. Així es desprèn, almenys, de la pretemporada tricolor, en què més enllà dels resultats de cinc victòries i dues derrotes, l’equip d’Ibon Navarro està provocant bones sensacions de cara a l’inici de la competició oficial. Així ho creu també el president de l’entitat, Gorka Aixàs, que ahir va manifestar que “estem contents amb les sensacions de la pretemporada, tot i que extreure conclusions de la pretemporada es fa difícil, però les sensacions són bones i l’equip ha treballat molt bé”, i va afegir que “esperem estar a tope per començar a competir perquè tots tenim ganes de veure partits de competició oficial”.

A tot just nou dies de l’estrena a la Lliga Endesa contra el València Basket, el màxim dirigent del club va assegurar que veu “gana i il·lusió entre els jugadors, i ahir [amb referència al partit contra la Penya de diumenge] en va ser una mostra”. En aquest sentit, Aixàs va destacar que “també veig una gran il·lusió entre la gent que ens ve a veure, l’altre dia es va omplir el pavelló i es transmet que la gent té moltes ganes de tornar a veure bàsquet”.

La temporada passada, el club va explicar públicament els objectius abans d’iniciar-se la competició: passar la primera ronda de l’Eurocup i classificar-se per a la Copa del Rei i els play-off de l’ACB. Enguany, els responsables s’han mostrat més prudents i Aixàs va assenyalar que “no ens n’hem marcat gaires perquè som un equip bastant nou”, i tot seguit va ampliar que “és clar que el club aspira al màxim, però per a un equip de la nostra dimensió és difícil complir tots els objectius”. Per últim, va cloure que cal “anar pas a pas, l’equip desprèn gana i som optimistes pel que hem vist a la pretemporada”.

Per últim, Aixàs va explicar que el club compta ja amb uns 2.400 socis a falta de la campanya de setembre, i que la Lliga Endesa encara no ha rebut la demanda interposada pel club en relació amb el cànon d’ascens.

Conveni amb l'Automòbil Club

El MoraBanc i l’Automòbil Club van presentar ahir un conveni de col·laboració. Segons l’acord, les persones que es facin sòcies de l’ACA gaudiran d’un descompte de 50 euros si es fan abonades tricolors. A més, els socis actuals de l’ACA podran aconseguir el descompte si abonen la parella. D’altra banda, els abonats tricolors tindran un 15% d’estalvi als cursos de conducció del circuit d’Andorra-Pas de la Casa.

GUILLE COLOM, DAVID JELÍNEK I CLEVIN HANNAH SERAN ELS CAPITANS DE L'EQUIP

El MoraBanc Andorra va anunciar ahir els capitans per a aquesta temporada, que seran tres i no pas dos com era habitual durant els últims anys. Guille Colom repeteix respecte a les temporades anteriors i la tripleta la completaran David Jelínek i un dels nouvinguts d’aquesta temporada, Clevin Hannah. Pel que fa a Colom, les dues temporades anteriors ja va ostentar aquesta responsabilitat de manera conjunta amb Oliver Stevic i afrontarà així la seva tercera temporada com a capità. L’escorta va manifestar que “per mi és un orgull ajudar tant com pugui els jugadors nous que arriben al país”, i va afegir que “sempre he estat un jugador amb lideratge ens els vestidors en què he estat”. David Jelínek afronta la quarta temporada al Principat, fet determinant perquè entrés a formar part de la nòmina de capitans del MoraBanc Andorra, ja que només Colom, amb cinc, ha estat més cursos a l’equip que ell. Sobre aquesta nova responsabilitat com a tricolor, l’aler txec va destacar que “és un honor ser un dels jugadors importants de l’equip, els anys van passant i ja en començo a sumar uns quants”. Per últim, Hannah acaba d’ar­ribar, però ho ha fet amb l’aurèola de líder, ja no només a dins del camp, sinó també a fora, a causa de la seva experiència, i serà l’home que completi la tripleta a la capitania. El base americà va explicar que “per la meva posició de base, el rol de capità és natural perquè he de ser líder a la pista, ho he fet abans i és una situació en la qual estic a gust”.

tracking