El VPC s'estrena amb una derrota a Divisió d'Honor (21-25)

Una mala segona part condemna els tricolors contra el Canton d’Alban

El VPC s'estrena amb una derrota a Divisió d'Honor (21-25)Xavier Pujol

Han passat molts anys des que no es veia un partit de Divisió d’Honor a Andorra, però finalment ahir es va poder viure a l’Estadi Nacional un duel d’aquesta categoria, que malauradament no va acabar amb el resultat esperat. El VPC va caure 21 a 25 davant l’US Canton d’Alban després de completar una segona meitat més fluixa, sobretot comparada amb la primera.

De fet, els de Jonathan Garcia van començar guanyant des del minut 1 amb una penalitat de Ramas Jinashvili. Minuts abans del descans, els del Principat guanyaven 18 a 13 gràcies als assajos de Tornike Goglidze i Pep Arasanz, el segon no transformat, i una altra penalitat. Però el conjunt francès va assolir un assaig abans del descans i va situar-se davant amb un avantatge mínim (18 a 20). A la represa, el VPC va estar molt desconcertat i només va poder sumar amb un cop de càstig de Ramas, que arribava després d’un nou assaig visitant (21 a 25). El Canton d’Alban va errar fins a cinc cops de càstig i el VPC va arribar al darrer minut amb opcions de triomf, però no va poder concretar. “Si volem fer alguna cosa aquest any, hem d’imposar nosaltres el ritme, és el més important i avui no ho hem sapigut fer”, va valorar Garcia, que afegia que “tenim deures a fer”.