TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

L'FC Andorra rep l'Ejea amb la intenció de no defallir

L’equip aragonès, invicte, una de les revelacions de l’inici de temporada

L'FC Andorra rep l'Ejea amb la intenció de no defallirXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Adaptat el carril adient després de sumar dues victòries consecutives –davant el Badalona a casa i al Nou Estadi de Tarragona– l’FC Andorra vol fer-se fort a la zona noble del grup tercer de Segona Divisió B. La intenció passa indefectiblement per deixar els punts aquest migdia a Prada de Moles (12:00 hores) contra l’SD Ejea, un dels equips revelació en aquest tret de sortida de la temporada. “Són un equip molt seriós i competitiu i encara no coneixen la derrota”, explica el tècnic tricolor, Gabri García. Els aragonesos, de fet, han sumat 7 dels 9 punts disputats i al seu camp han golejat l’Oriola i han guanyat el Barça B.

L’entrenador català sap que l’Andorra rebrà un equip complicat, tot i que reconeix que “veurem quin plantejament ens fan i com el podrem superar en defensa i en atac”.

La baixa segura de Fede Bessone donarà la titularitat al perfil esquerra a Jilmar, que ja va debutar a Tarragona amb l’equip tricolor. L’onze davant l’Ejea no diferirà gaire del format per Ratti; Loureiro, Adri Vilanova, Gaffoor, Jilmar; Rai, Riverola, Rubén Bover, Moha, Musa Sidibé i Forgas.

tracking