Moto2

Cara i creu per a Cardelús, que sortirà 28è al circuit de Misano

Cara i creu per a Cardelús, que sortirà 28è al circuit de MisanoÁNGEL NIETO TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús sortirà avui en la 28a posició del Gran Premi de San Marino de Moto2. L’andorrà va protagonitzar una segona jornada de contrastos als entrenaments celebrats al circuit de Misano Marco Simoncelli.

El dia no va començar excessivament bé perquè va caure quan cobria la primera volta sencera al circuit i ja no va poder sortir a pista fins que faltava poc més d’un quart d’hora pel final del tercer entrenament lliure. Però novament, va haver de tornar a boxes perquè se li va afluixar el manillar de la seva KTM. Finalment, Cardelús va poder fer tres últimes voltes en les quals va millorar el seu millor temps rodant a 1’41.488.

La situació va millorar a l’entrenament classificatori de la tarda en el qual el pilot andorrà va rebaixar en poc més d’un segon el temps del matí amb un 1’40.449 que el va situar en la 28a posició de la classificació. Cardelús va explicar que “el final d’aquesta segona jornada d’entrenaments ens ha deixat un bon regust tot i que encara podia haver estat millor perquè el dia ha començat força malament a l’entrenament lliure”. L’andorrà va comentar que “he sortit a pista i he caigut a la meva primera volta i s’ha fet malbé la roda de davant en un sot. Després de reparar la moto, he tornat a sortir quan quedaven uns 15 minuts i he hagut de tornar a boxes perquè se m’ha afluixat el manillar. A la tarda, als 15 minuts del classificatori he millorat un segon més i he aconseguit un temps que podia haver fet al matí si no hagués tingut els entrebancs que he patit”.

tracking