TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Reportatge

'Súper-Àlex'

El pilot de kàrting Àlex Machado va aconseguir el títol de campió d’Itàlia de la Rok Cup en la categoria Súper. L’andorrà, que farà aviat els 20 anys, suma una nova osca al seu palmarès i ja pensa a escometre el Campionat del Món a l’octubre.

'Súper-Àlex'VALTEX

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Machado va inscriure el seu nom al palmarès del Campionat d’Itàlia de la Rok Cup en categoria Súper el cap de setmana passat. El jove pilot andorrà, des de ben petit, s’ha acostumat a guanyar i a relacionar-se amb les victòries i ara ho ha fet al circuit d’Adri, a la regió del Vèneto. “Aquest era un dels objectius de l’any i estic molt content per haver-ho aconseguit”, manifesta. El cap de setmana va ser dur en l’àmbit meteorològic. “Abans de la cursa, que ja havia plogut, vam veure que podríem treure profit de la situació”, explica Machado. “En sec també vam anar ràpids però estàvem en un nivell semblant a la resta”, recorda. Els punts acumulats la jornada classificatòria –que es va fer en sec– van permetre a l’andorrà sortir segon a la final, que es va córrer amb la pista mullada. “Sabíem que ens l’hauríem de jugar amb aigua i això no és gens fàcil de gestionar perquè són 20 voltes i pot passar de tot”, raona Machado. “Pensa que una mínima errada o una petita distracció et pot fer perdre temps o que se t’acabi la cursa.” El pilot, tot i ser conscient que li podia anar bé anar més ràpid, va reconèixer que “havíem de tenir una bona tàctica i un pla de gestió”. A la primera volta ja va aconseguir encapçalar la cursa i, gradualment, va anar guanyant distància als perseguidors. “Al final vaig poder gestionar els cinc segons d’avantatge que tenia respecte als altres i acabar relativament tranquil”, va indicar el pilot del Vertex Team. Machado, que va quedar segon de l’àrea Nord després de cinc curses disputades, lluitarà el mes vinent per revalidar el títol mundial de la Super Rok Cup. “Ara no es hem de relaxar i vull aprofitar la victòria a Itàlia per arribar més forts al Mundial”, va cloure.

tracking