Espanya i Argentina, a la gran final

Els dos combinats de parla hispana superen Austràlia i França i es jugaran l’or

Espanya i Argentina, a la gran finalFIBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Mundial de la Xina ja té finalistes. Espanya i Argentina es jugaran l’or demà a les 14 hores després d’obtenir el bitllet per a la gran final ahir en superar les seves respectives semifinals. Qui més va haver de lluitar va ser Espanya que, juntament amb Austràlia, va protagonitzar un partit per a la història del torneig que no es va decidir fins a la segona pròrroga.

Els de Sergio Scariolo van anar bona part de l’enfrontament dar­rere en el marcador davant d’una Austràlia guiada per un imparable Patty Mills (34 punts), però al tram final de l’últim quart va igualar el marcador i va poder enviar el partit a la pròrroga. Amb tot, no va ser fins al segon temps extra que Espanya va posar la directa i va aconseguir distanciar-se per acabar guanyant 95 a 88. Marc Gasol, amb 33 punts, 6 rebots i 33 de valoració, i Ricky Rubio, amb 19 punts, 12 assistències i 23 de valoració, van liderar el triomf espanyol.

Espanya s’enfrontarà demà a un altre equip de parla hispana, Argentina, que gràcies a un impressionant Luis Scola (28 punts, 13 rebots i 32 de valoració) va assolir un triomf relativament còmode davant d’una França que va tenir molts problemes amb el mur defensiu de l’albiceleste. El resultat final va ser de 80 a 66.

tracking