Eleccions a la presidència de la FAF

La UEFA deixa en mans de la justícia el 'cas Cautxú'

Membres de l’associació europea i de la FIFA van ser presents al comicis, com acostuma a marcar el reglament

La UEFA deixa en mans de la justícia el 'cas Cautxú'A. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El delegat de la UEFA, Thierry Favre, un contacte habitual amb la Federació Andorrana de Futbol i habitual en visites al país, i el seu homòleg de la FIFA, Luca Nicola, van ser presents ahir a l’Estadi Comunal Joan Samarra per viure en directe les eleccions per a la presidència. En aquest sentit, Favre va parlar, molt breument en declaracions al Diari, de la situació que s’ha viscut a l’entitat del Principat i de l’operació Cautxú. Favre es va limitar a comentar que “la justícia andorrana faci la seva feina” i no va voler anar més enllà.

Sí que va explicar que tant ell com Nicola van presenciar els comicis com fan habitualment amb totes les federacions associades als seus respectius ens. “Amb totes les federacions membres ho fem. Estem presents en gairebé totes les assemblees generals i les eleccions per veure que es compleixen totes les normatives i conèixer el nou president i la nova junta. Són sempre moments importants per a les federacions”, va explicar Favre.

El delegat de la UEFA va transmetre la seva confiança a la nova junta i la voluntat de seguir treballant en els projectes de l’anterior junta. “Ha de comptar sempre amb el suport de la UEFA. Tenim projectes amb el seu predecessor, com el de la Massana, i també veure com va la gespa de l’Estadi Nacional, com sempre, i aconseguir que hi hagi una bona feina a la federació”, va indicar.

L’AFA reclama un vot

Qui no van ser presents a les eleccions van ser representants dels futbolistes, i així ho va reclamar a través d’un comunicat l’Associació de Futbolistes Andorrans (AFA) minuts abans que comencessin els comicis. “L’AFA es fixa com a objectiu irrenunciable l’obtenció de l’estatus de membre de ple dret amb veu i vot dins la junta de la FAF per tal que el futbolista tingui els mitjans per expressar-se amb respecte i dignitat”, s’assenyala al comunicat.

tracking