L'Inter Escaldes vol pensar en Europa

L’equip mostra la nova samarreta amb Bomosa com a nou patrocinador

L'Inter Escaldes vol pensar en EuropaI. A. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Inter Club Escaldes enceta una nova temporada a la Lliga Multisegur Assegurances amb un objectiu irrenunciable, aconseguir la classificació per a Europa. “La idea del club és fer un salt de qualitat i això passa per superar la classificació que vam obtenir l’any passat i ser segons.”

Etiquetes:

Són paraules de l’entrenador de l’equip, Adolfo Baines, durant la presentació de les noves samar­retes que l’Inter lluirà el curs vinent, que s’inicia aquest cap de setmana. Baines va afegir que “no renunciem a res. El fet que les dues primeres places atorguin l’accés directe no vol dir que no mirem més amunt”. L’equip escaldenc ha estat un dels que més s’han reforçat, amb 11 cares noves, amb fitxatges que marquen la diferència –Kiki, Betriu, Marc Pujol, el porter Gomes o Emili, per exemple–. El tècnic no amaga que intentaran “donar guerra des del principi i les incorporacions que hem fet, jugadors contrastats i amb un bagatge important, han d’ajudar-nos”.

La nova samarreta del club lluirà el logo de Bomosa a la màniga. “Defensem valors molt semblants i per a nosaltres és un orgull col·laborar amb l’Inter”, va explicar la directora. El club i Bomosa realitzaran diverses iniciatives solidàries de manera conjunta durant la temporada per promoure aquests valors.

tracking