El MoraBanc vol reeditar el títol contra el nou Barça de Mirotic

Els tricolors volen mantenir el campionat aconseguit l’any passat al Barris Nord de Lleida

El MoraBanc vol reeditar el títol contra el nou Barça de MiroticMoraBanc Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra buscarà aquest migdia (12.00 hores) defensar contra l’FC Barcelona el títol de la Lliga Catalana que ja va guanyar la temporada passada contra l’equip blaugrana. Un any i dos dies després de proclamar-se campions al Barris Nord de Lleida, els homes d’Ibon Navarro disputen avui la final en un escenari imponent com és el Palau Olímpic de Badalona, en un duel en què no parteixen de favorits contra el nou Barça d’Svetislav Pesic, que aquest estiu ha realitzat diversos fitxatges d’impacte, com el de l’exjugador de l’NBA Nikola Mirotic.

El rècord contra el Barça a la Lliga Catalana és positiu per al MoraBanc, però és només això, un bon record, i David Jelínek va explicar que “han canviat molt en un any i hi ha moltes cares noves als dos equips. Segurament serà molt difícil”. En aquest sentit, el tècnic ajudant del MoraBanc, Paco Vázquez, va destacar que “són dos anys diferents i dos equips diferents, el Barça voldrà guanyar i serà complicat perquè és un dels millors equips d’Europa”.

Tot i que es tracta d’un duel oficial, el partit arriba en plena construcció de l’equip i enmig de la pretemporada, és per això que el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, Paco Vázquez, va asse­nyalar que “quan ets un equip petit o mitjà i guanyes alguna cosa sempre està bé guanyar campionats o tornejos, però l’important és jugar i intentar millorar coses, però si podem guanyar, doncs molt millor”. A més, va afegir que “sabem que és pretemporada i ja ho vam veure a la semifinal contra el Manresa, amb un partit farragós i on es veien les cames cansades”.

Els tricolors ja saben què és derrotar el conjunt blaugrana aquesta pretemporada, ja que dijous passat van superar-lo a Sant Julià de Vilatorta en un matx amistós, tot i que des del vestidor del MoraBanc creuen que aquell matx no tindrà gaire a veure amb el d’aquest migdia. En aquest sentit, l’entrenador ajudant, Paco Vázquez, va manifestar que “es va desmotrar que tant ells com nos­altres estem verds, a més, ells van començar més tard i l’únic que ens pot servir serà la referència en la forma de jugar”. A més, va afegir que “sabem com defensen i intentarem millorar en el nostre joc per avançar de cara al principi de temporada”.

De la seva banda, l’aler David Jelínek va declarar que “el Barça potser no ens esperava tan durs i avui segur que ho té en compte. Nosaltres hem de seguir amb el mateix nivell i duresa”, i va explicar que “tenen estrelles que tot­hom coneix, cada dia que passa per a ells vol dir que es coneixen més i van millorant, però esperem que nosaltres també i puguem treure’n profit”. Per últim, i sobre els ingredients per intentar la victòria a Badalona, l’aler txec va assenyalar que “volem estar bé en defensa i així podem tenir opcions per si fem un mal partit en atac com va passar contra el Manresa. Contra el Barça serà diferent i esperem estar millor en atac, però la defensa és el primer pas per tenir opcions”.

La final de la Lliga Catalana es podrà seguir en directe per televisió al canal Esport3.

tracking