El Joventut serà el rival del MoraBanc al Trofeu Escaldes

La recaptació del partit, per a l’Associació per la Síndrome de Down

El Joventut serà el rival del MoraBanc al Trofeu EscaldesIvan Álvarez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Joventut de Badalona serà el rival del MoraBanc Andorra en l’edició d’enguany, la segona, del Trofeu Escaldes-Engordany de bàsquet. Per primera vegada, l’amistós tindrà un component solidari, ja que tota la recaptació que es reculli anirà destinada íntegrament a l’Associació per la Síndrome de Down d’Andorra. “És la fórmula perfecta per a nosaltres”, va comentar el president del MoraBanc, Gorka Aixàs. “Jugarem un partit on no ho fem habitualment i per una causa benèfica. Un partit, sens dubte, rodó”, va afegir el mandatari tricolor.

El pavelló del Prat Gran acollirà el partit el 15 de setembre a les set de la tarda i les entrades tindran un preu de cinc euros. Els tiquets ja es poden adquirir al web del comú escaldenc. “Només demanem que la gent vingui al pavelló i, sobretot, es pugui recaptar el màxim possible i que el públic s’ho passi bé”, va intervenir el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet.

D’altra banda, el MoraBanc Andorra juga avui a San Julià de Vilatorta (20.00 h) un partit de preparació davant el temible FC Barcelona. Aixàs va subratllar que “encara que sigui pretemporada sempre fa il·lusió jugar contra un equip tan potent com el Barça, un dels millors d’Europa”.

tracking