Cop de Roglic per vestir-se de vermell

L’eslovè del Jumbo-Visma s’imposa a Pau i Nairo Quintana, enfonsat, perd 3’06”

Cop de Roglic per vestir-se de vermellUNIPUBLIC / PHOTOGOMEZ SPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Primoz Roglic va decidir ahir a la desena etapa de la Vuelta vestir-se de vermell. L’exhibició de l’eslovè del Jumbo-Visma a la contrarellotge de 36,2 quilòmetres amb final a Pau va servir per guanyar l’etapa i per destronar del lideratge de la general Nairo Quintana. El colombià de Movistar va perdre més de tres minuts respecte a Roglic, un resultat que l’ha fet, fins i tot, caure momentàniament del podi. Superman López va cedir dos minuts respecte a Roglic i Alejandro Valverde, dintre de les seves limitacions, no va fer una crono dolenta i va surt mitjanament il·lès de la jornada signant el dotzè millor temps i col·locant-se segon de la general a 1’52” de Primo Roglic.

Etiquetes:

Aquesta desena etapa de la Vuelta va dibuixar un nou escenari a la ronda espanyola, en què l'eslovè del Jumbo-Visma surt en primer pla, en el qual Valverde va salvar la papereta i en què Nairo Quintana va quedat retratat. El resident Marc Soler, protagonista de l’etapa andorrana en protestar les ordres d’equip quan li van demanar que renunciés a disputar la victòria per esperar Quintana, va ser el millor del seu equip, el Movistar. Soler va acabar vuitè a l’etapa a 1’22” de Roglic.

Avui, onzena etapa de la Vuelta, de 180 quilòmetres, entre Saint Palais i Urdax-Dantxarinea. Una jornada que, en principi, facilitarà una fugida i que servirà de transició pels ciclistes importants que disputen la general.

tracking