handbol

L'OAR Gràcia de Sabadell guanya la Copa d'Andorra

L'OAR Gràcia de Sabadell guanya la Copa d'AndorraFAH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’OAR Gràcia de Sabadell va adjudicar-se la tercera edició de la Copa d’Andorra disputada durant el cap de setmana al país, i que servia perquè la selecció preparés els propers campionats, com la participació als Jocs dels Petits Estats del 2021 en què l’handbol serà un esport d’exhibició.

Els tricolors van debutar durant la jornada de dissabte amb derrota contra el Gavà per 19-31, mentre que al segon partit, la selecció va caure 13-26 contra l’OAR Gràcia de Sabadell. A més, a la primera jornada, el conjunt sabadellenc va superar el Gavà per 20-24. Després dels partits, el jugador Adrià Pifarré va destacar que “han estat dos partits amb molts altibaixos, però generalment un treball positiu. L’equip segueix motivat. La diferència de treball previ entre els equips ha estat determinant”.

A la segona jornada, la selecció va perdre, de nou, contra el Gavà per 13-20, mentre que l’OAR Gràcia Sabadell va superar també el Gavà per un ajustat 16-17, un marcador que va permetre als Sabadellencs fer-se amb el títol. Pifarré va destacar que “els errors de la primera part ens han castigat a la segona i no hem pogut recuperar-nos. Toca seguir treballant amb la vista posada als Jocs d’Andorra 2021”.

tracking