L'Andorra lluita amb l'Eivissa per fitxar Víctor Casadesús

Seria la cirereta per als tricolor, tot i que els balears tenen avantatge

L'Andorra lluita amb l'Eivissa per fitxar Víctor Casadesús

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra vol que Víctor Casadesús sigui la cirereta del pastís del projecte tricolor en aquest mercat de fitxatges, però la seva arribada no serà gens fàcil, ja que té altres ofertes sobre la taula. Més enllà de la proposta del club de Gerard Piqué, l’atacant balear també ha rebut ofertes de l’Eivissa i del Còrdova.

Etiquetes:

A hores d’ara, sembla que l’equip que està millor posicionat per aconseguir els seus serveis són els illencs, ja que han fet una proposta molt sucosa al futbolista, tot i que no es descarta cap escenari. El propietari de l’Eivissa és Amadeo Salvo, expresident del València, que porta uns anys creant un projecte per intentar dur el club a Segona Divisió.

Víctor Casadesús pot jugar tant de davanter centre com de mitjapunta, i ha marcat un total de 49 gols a la Primera Divisió amb el Mallorca o el Llevant, a més de 38 a Segona Divisió i 4 a la Copa del Rei. El seu últim equip va ser l’Alcorcón, de Segona, amb què va rescindir el contracte fa uns dies.

D’altra banda, tal com va explicar al Diari, Jordi Betriu també marxa de l’entitat tricolor i jugarà la propera temporada a les files de l’Inter Club d’Escaldes de la Lliga Nacional.

tracking