ral·licròs

Albert Llovera torna al Mundial després de l'aturada

Disputa la penúltima prova del campionat al circuit de Lohéac-Bretanya

Albert Llovera torna al Mundial després de l'aturadaFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera torna aquest cap de setmana al Mundial de Ral·licròs2 (RX2) amb la prova que es disputa al circuit francès de Lohéac-Bretanya. La cita gal·la serà la sisena de la temporada, i el campionat torna després de gairebé dos mesos d’aturada.

Tot i aquesta inactivitat, Llovera ha seguit posant a punt el seu cotxe i va explicar que “ens hem centrat en la posada a punt de l’accelerador electrònic, una modificació que ens ha d’ajudar molt en aquesta recta final de temporada”, i va afegir que “la setmana passada vam estar a Suècia i gairebé el vam deixar al 100%”. Per últim, va assegurar que “ens va quedar algun detall, en el qual continuarem treballant a Lohéac, per aconseguir que l’esmentat accelerador ens donés tota la seva potència”.

El circuit de Lohéac-Bretanya té un total d’1,07 quilòmetres amb una tercera part del traçat de terra, i la resta d’asfalt. Ahir mateix Llovera el va reconèixer, i avui es disputen les primeres mànegues de qualificació. Per demà quedarà la quarta i última sessió, així com les semifinals i la final.

La de França serà la penúltima cursa del Mundial de Ral·licròs2, mentre que el campionat es tancarà el 9 de novembre amb la prova que es farà a Sud-àfrica.

tracking