Trial

El Mundial 'indoor' tornarà a la capital l'any vinent

La prova, prevista per al 25 d’abril, tornarà a tancar el Campionat

El Mundial 'indoor' tornarà a la capital l'any vinentX-TRIAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mundial de trial indoor, més conegut com X-Trial, tornarà l’any vinent al Principat, concretament a Andorra la Vella, tal i com va confirmar ahir l’empresa promotora en un comunicat. Segons el calendari que va publicar-se ahir, la cita andorrana seria el 25 d’abril i, de nou, seà la prova que tanqui el Campionat del Món.

Des de la Federació Motociclista d’Andorra esperen a tenir lligats tots els acords de patrocini abans de fer-ho oficial el retorn del Mundial, però s’espera fer-ho en els propers dies. A més de la prova del Poliesportiu d’Andorra, el calendari tindrà set cites més i destaquen les visites a la capital de l’Equador, Quito, i a l’illa de Reunió (on arrencarà el Mundial el 16 de novembre) com a principals novetats. A més, el calendari també tindrà aturades a Bilbao, Barcelona, Rennes, Budapest i a la ciutat austríaca de Neustadt.

Paral·lelament a aquesta prova, des de la FMA també s’està treballant en el retorn del Campionat del Món a l’aire lliure a Sant Julià de Lòria. Aquest any el Mundial no ha tingut prova andorrana, però les converses estan força avançades perquè aquesta disciplina torni al país el 2020.

tracking