Futbol sala

El Sideco FC Encamp enceta la Lliga de Campions amb derrota (7-3)

El Lokomotiv Daugavpilis, favorit per passar de ronda, va superar el conjunt dirigit per Moi Gonçalves

El Sideco FC Encamp enceta la Lliga de Campions amb derrota (7-3)SIDECO FC ENCAMP

El Sideco FC Encamp va perdre per 7-3 contra el Lokomotiv Daugavpils letó a la primera jornada de la ronda preliminar de la Lliga de Campions de futbol sala que s’està disputant a la capital de Macedònia, Skopje.

El Lokomotiv Daugavpils és el favorit per guanyar el grup i passar de ronda, i va demostrar-ho, sobretot en botes d’Halimons, que va anotar quatre dels gols del seu equip. Els letons van intentar solucionar el partit per la via ràpida, i al descans el marcador era de 5-1, amb quatre dianes d’Halimons i una de Rascevskis, mentre que per als encampadans l’autor del gol va ser Leo Alves.

A la represa, el conjunt letó va fer el 6-1 als 29 segons gràcies a Borisovs, i Òscar San Segundo va respondre un minut després amb la diana que establia el 6-2. El Lokomotiv Daugavpils va abaixar el peu de l’accelerador, però tot i així va aconseguir el 7-2 a l’equador de la segona meitat, i a l’últim minut, Genís Garcia va tancar l’electrònic amb el 7-3 definitiu a l’Sport Recreation Center Kale d’Skopje.

Els homes de Moi Gonçalves disputaran avui (20.30 hores) la segona jornada del torneig contra el Shukpi, l’equip amfitrió, que sembla l’únic que pot posar-li les coses difícils al Lokomotiv Daugavpils. L’últim partit, contra el Cardiff, se celebrarà dissabte a la tarda.