El MoraBanc inicia la pretemporada amb ganes i ambició

El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, assegura que l’equip transmet il·lusió per fer una gran temporada

El Morabanc inicia la pretemporada amb ganes i ambició

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra estrenarà demà la pretemporada amb el partit que l’enfrontarà al Baxi Manresa (20.30 hores, Centre Esportiu i Sociocultural d’Encamp) en el que serà el primer partit després de 96 dies. I tot i que encara és ben d’hora per valorar la pretemporada, l’equip transmet il·lusió, això creu, almenys, el president de l’entitat, que ahir va assegurar que “és molt d’hora per fer valoracions de l’equip, però el veig amb il·lusió, així ho transmet l’equip, i així és com ho sento”, i va afegir que “tenim força cares noves, tot encara està verd i s’ha d’acabar d’encaixar, i veurem com avança la pretemporada, per tenir alguna pista de com pot ser l’equip durant la temporada. Avui només puc dir que l’equip transmet il·lusió perquè sigui una gran temporada”.

Les quasi 500 entrades pel partit de demà van esgotar-se en un parell d’hores, un fet que demostra la il·lusió que hi ha al voltant de l’equip, i Aixàs va explicar que “és una bona notícia. Estàvem en deute amb Encamp, i això dona sentit a aquest conveni i demostra que tocava fer-ho”, en referència al conveni de col·laboració amb el Comú d’Encamp signat durant la jornada d’ahir.

Pel que fa a la configuració de la plantilla, amb un toc personal clar d’Ibon Navarro, el dirigent va destacar que “sense renunciar al que volem ser i hem volgut ser des de fa anys, hi ha matisos i en funció de l’entrenador has d’intentar donar-li les eines amb les quals ell senti que treballa millor”. A més, va destacar que “l’any passat amb l’arribada de l’Ibon ja ho vam intentar al màxim possible, i enguany ja hem fet un pas endavant més en aquest sentit i és possible que veiem alguna cosa diferent respecte a anys anteriors, com en el cas del físic”.

El curs passat va tancar-se a Europa de manera històrica arribant a les semifinals de l’Eurocup, però els tricolors no van poder arribar ni a la Copa del Rei ni als play-off pel títol. Pel que fa als objectius d’aquesta temporada, Aixàs va assenyalar que “sempre tenim la màxima ambició per fer-ho el millor possible, i si pot ser millor que la temporada passada, tant de bo que sigui així, però no serà fàcil, perquè no és gens fàcil igualar el que vam fer l’any passat a Europa”, i va cloure que “nosaltres, com sempre, tenim el màxim d’il·lusió, ganes i ambició per poder estar el més lluny possible on estem competint, i després, ja ho veurem, perquè són fites complicades, però el fet de voler-hi ser demostra el tipus de personalitat que tenim”.

Campanya de socis a bon ritme

A un mes del primer partit de l’equip al Poliesportiu, el 28 de setembre contra el Fuenlabrada, el president tricolor també va analitzar com s’està desenvolupant la campanya de socis, i va manifestar que “està anant bé i el juny ha estat positiu, i no acostuma a ser el moment en què podem fer més socis, ja que el gruix el fem al mes de setembre, que és quan l’equip comença a funcionar i es generen més notícies”.

'STAGE' AL PAS

El MoraBanc Andorra i el Comú d’Encamp van signar ahir un conveni de col·laboració que s’allargarà durant un any, però que totes dues parts van explicar que la intenció és allargar-lo si tot va bé. Amb aquest acord, la parròquia pagarà 25.000 euros al club tricolor, que, a canvi, farà una estada de tres dies al Pas de la Casa o disputarà un partit amistós a Encamp. A més, al llarg de tota la temporada, el logotip del Comú d’Encamp lluirà als pantalons d’entrenament de l’equip que entrena Ibon Navarro. Les primeres conseqüències del conveni de col·laboració ja van veure’s ahir mateix, ja que l’equip va entrenar al Complex Esportiu del Pas de la Casa,com ho farà durant les jornades d’avui i de demà, abans de l’estrena de la pretemporada. Durant la tarda d’ahir, la plantilla dirigida per Ibon Navararo també va fer diverses activitats amb nens de la parròquia. En total, uns 25 infants de l’Ârea de Jovent, de l’Escola Esportiva de Bàsquet del Pas de la Casa i de l’Espai Jove van tenir l’oportunitat de conèixer de ple els seus ídols, i de ser-ne un més durant una estona participant en alguns exercicis amb ells. Els nanos del Pas van poder gaudir amb jocs com el mític KO amb els jugadors de la primera plantilla, o també van endur-se alguns produictes dels tricolors com samarretes de joc. Ahir va ser el principi, i al llarg d’aquests dos dies, el jovent del Pas de la Casa podrà seguir xalant de valent amb els jugadors del MoraBanc.

El Morabanc inicia la pretemporada amb ganes i ambició

tracking