TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Ángel Madrazo guanya a Javalambre i Superman López recupera el lideratge

Ángel Madrazo guanya a Javalambre i Superman López recupera el lideratge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El corredor espanyol del Burgos BH Ángel Madrazo va adjudicar-se ahir la cinquena etapa de La Vuelta entre Eliana i l’Observatori Astrofísic de Javalambre, mentre que el ciclista colombià Miguel Ángel Superman López va recuperar el maillot vermell de líder de la classificació general.

La jornada d’ahir estava marcada en vermell al calendari pel port final, i les previsions no van decebre ningú. Per davant, un grup de tres homes format per Ángel Madrazo, Jetse Bol i José Herrada van saltar ben d’hora per formar l’escapada del dia. El gran grup no va veure cap amenaça en aquests tres homes, i va deixar-los fer pensant en la classificació general i no en el triomf d’etapa. Mentrestant, els tres de davant van encetar la pujada a Javalambre, i quan semblava que Madrazo ja deia adeu a la victòria, un atac a 500 metres va fer que s’endugués el triomf per davant del seu company d’equip Jetse Bol i del corredor del Cofidis Jesús Herrada.

A la lluita per la general, un atac d’Alejandro Valverde a quatre quilòmetres va sacsejar el grup i va deixar KO el líder fins ahir, Nicolas Roche, i a Nairo Quintana. Qui sí va aguantar va ser Superman López, que va contraatacar després per entrar en solitari a la meta i recuperar el maillot vermell de líder que ja havia lluit. El colombià té ara 14 segons respecte a Primoz Roglic i 23 respecte a Quintana.

Avui es corre la sisena etapa entre Mora deRubielos i Ares.

tracking