No arriben a temps

Les obres de condicionament de Prada de Moles no estaran llestes diumenge, i el partit contra el Badalona tindrà entrada gratuïta per a tothom

No arriben a tempsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra tornarà a jugar diumenge un partit de Segona B al Principat més de 21 anys després (l’últim va ser contra el Gandia al maig del 1998 i va acabar amb victòria per 2-1), i el retorn, més enllà del resultat, no podrà ser tant lluit com estava previst, ja que les obres per condicionar l’estadi de Prada de Moles no estaran llestes per al debut a casa contra el CF Badalona.

Entre les actuacions que hi havia previstes, una era la de tancar els límits del recinte per evitar que el partit es pogués veure des de fora del camp, especialment des de l’avinguda de Joan Martí, i també des del Passatge de l’Antic Camí d’Escaldes, ja que tant la temporada passada al partit de l’ascens a Tercera Divisió contra el Viladecans, com en els tres partits de Copa Catalunya que s’han disputat durant aquest estiu, l’afluència de públic en aquests sectors ha estat força considerable. És per això que des del club van assegurar que, amb gairebé tota seguretat i a falta de confirmació, el matx de diumenge contra el Badalona acabarà sent gratuït per a tothom, igual que ja va passar contra el Terrassa, el Lleida i el Prat a la Copa Catalunya.

A més d’aquest tancament del recinte, entre les altres obres que s’havien d’efectuar, hi ha la instal·lació de graderies supletòries darrere de les porteries, on està previst situar una grada d’animació, però tampoc estaran disponibles per al matx de diumenge, i la intenció del club és que Prada de Moles ja estigui a punt per al matx de la quarta jornada de la Segona Divisió B entre els tricolors i el SD Eixea de Saragossa que es disputarà diumenge 15 de setembre.

D’altra banda, el club va informar que ja compta amb uns 300 abonats, fet que suposa, aproximadament, la meitat dels seients que hi ha a Prada de Moles, tot i que encara esperen que aquest nombre creixi durant les properes setmanes. El carnet té un preu d’entre 60 i 80 euros en funció de l’edat, i es pot sol·licitar al lloc web del club, a més, els menors de 14 anys el poden demanar de manera gratuïta.

Sense perill per la Vuelta

El partit de diumenge coincidirà amb l’etapa de La Vuelta, però es podrà desenvolupar amb total normalitat. Fonts policials van confirmar al Diari que es podrà mantenir l’operatiu habitual per als duels dels tricolors tot i el dispositiu de la cursa, i el Badalona ja té constància d’aquesta situació i té un protocol de sortida per no veure’s afectat.

EL CF BADALONA, UN CLÀSSIC DEL FUTBOL CATALÀ, PER A L'ESTRENA DE LA LLIGA A CASA

El CF Badalona serà el primer dels 19 equips del grup 3 de la Segona Divisió B que visiti Prada de Moles a la lliga, un club clàssic del futbol català, amb més de 115 anys d’història, i que l’any passat va finalitzar la competició en setena posició a només cinc punts de les places que donen dret a disputar el play-off d’ascens a la Segona Divisió. El conjunt escapulat va obrir la lliga diumenge passat igual que l’FC Andorra, amb derrota, i també amb el mateix marcador, 2-0, però en aquest cas contra el filial de l’FC Barcelona amb gols d’Abel Ruiz i de Delgado. Després de la desfeta a la primera jornada contra l’Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, l’equip ja està centrat en el duel de diumenge, i el capità Fede Bessone va manifestar que “tenim jugadors molt bons, un staff boníssim també, i hem de seguir treballant i millorar aquesta setmana per intentar diumenge guanyar”. Pel que fa a les possibilitats d’evolucionar de cara al futur, el lateral va admetre que “hi ha marge de millora, és clar. No és fàcil per als nous, especialment pel que fa al tema defensiu. En canvi, l’ofensiu és més fàcil perquè ja saben el que s’ha de fer tirant de les seves individualitats”, i va afegir que “a nivell grupal s’han d’adaptar el millor possible i hem de seguir treballant durant la setmana per intentar competir millor de cara a diumenge”.

tracking