x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Conveni de col·laboració entre el MoraBanc i el comú d'Encamp

La corporació pagarà 25.000 euros a l'entitat tricolor a canvi de diferents accions i l'acord és per un any
Els jugadors del MoraBanc, Gorka Aixàs, Jordi Torres i els infants del Pas de la Casa que han participat en l'activitat conjunta realitzada aquesta tarda.

Conveni de col·laboració entre el MoraBanc i el comú d'Encamp

Els jugadors del MoraBanc, Gorka Aixàs, Jordi Torres i els infants que han participat en l'activitat d'aquesta tarda al Pas de la Casa.

BCA
Actualitzada 28/08/2019 a les 19:21
El comú d'Encamp i el BC MoraBanc Andorra han signat aquesta tarda un conveni de col·laboració entre les dues parts per un any pel qual la corporació pagarà 25.000 euros a l'entitat tricolor. A canvi, es preveuen vàries accions del club a la parròquia encampadana, com una estada de tres dies a les instal·lacions del Pas de la Casa que ha arrencat avui. Els jugadors entrenen i fan activitats amb nens fins el divendres, dia en què es jugarà el primer partit de la pretemporada contra el BAXI Manresa, que també forma part de l'acord ja que es disputarà a Encamp. A més, els jugadors lluiran en el pantaló d'entrenament el logo del comú. També hi ha previst que hi hagi la cessió d'algunes instal·lacions per als equips de base. 
Després de la firma el cònsol major, Jordi Torres ha exposat que "comptar amb un equip de primer nivell com el MoraBanc Andorra per promocionar la nostra parròquia entra en la nostra estratègia de tenir una relació important amb l’esport", i ha afegit que “volem que se’ns percebi com la parròquia de l’esport".

Per la seva part, el president del MoraBanc, Gorka Aixàs, ha valorat la plantilla actual i els objectius que té de cara al nou curs. "Nosaltres com sempre tenim el màxim d’il·lusió, ganes i ambició per poder estar el més lluny possible on estem competint, i després, ja veurem, perquè són fites complicades, però el fet de voler-hi ser demostra el tipus de personalitat que tenim", ha assenyalat. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts